PRAKTISCH

Afspraak maken:

 

Individuele afspraken: Het maken van een aparte afspraak per patiënt is noodzakelijk om optimale zorg en aandacht te garanderen.

Annuleren van afspraak: Indien u een afspraak wenst te annuleren, kunt u dit zelf online doen. Gelieve dit ten minste 24 uur van tevoren te doen, anders zijn we genoodzaakt hiervoor €25 aan te rekenen.

Medische urgenties: Bij medische urgenties kan uw huisarts altijd contact met ons opnemen voor een snellere afspraak. Indien u een gekende patiënt bent in onze praktijk kan u zelf contact met ons opnemen (zie tab “contact” bovenaan).

Derdebetalersregeling: We werken uitsluitend met een derdebetalersregeling. Dit betekent dat u na de consultatie of ingreep enkel het remgeld betaalt in plaats van het volledige bedrag. U hoeft geen getuigschrift in te dienen bij uw mutualiteit (aangezien dit via ons computersysteem reeds digitaal met uw mutualiteit geregeld wordt) en ontvangt zelf geen terugbetaling van uw ziekenfonds. Eventueel kunt u, indien u over een aanvullende “verzekering ambulante kosten” beschikt, een deel van het remgeld recupereren.

Benodigdheden: Gelieve bij uw afspraak steeds uw medicatielijst, identiteitskaart (ID) of identiteitskaart van uw kind mee te nemen. Indien van toepassing, kan ook een verwijsbrief nodig zijn.

Rolstoelgebruikers: de praktijk heeft meerdere verdiepingen. Bij het online maken van de afspraak kan u uw reden van bezoek invullen. Gelieve hierbij ook kort te noteren dat u met de rolstoel komt, dan voorzien wij een lokaal dat gemakkelijk bereikbaar is.